Helsinki

Hanna-kodissa on 38 palveluasuntoa ikäihmisille sekä ryhmäkoti 16 muistisairaalle asukkaalle. Tarjoamme asukkaille laadukkaan perushoidon ja monipuoliset palvelut lämminhenkisessä ja kodikkaassa ilmapiirissä. Perus-, hoiva- ja tukipalveluita on tarjolla erillisten sopimusten mukaan. Henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden. Asukkaaksi voi tulla eri puolilta Suomea.

Hanna-koti on aloittanut toimintansa vuonna 2001 ja se sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Vuosaaressa. Palvelut ovat lähellä ja liikenneyhteydet ovat hyvät. Metroasema ja iso ostoskeskus ovat 400 metrin päässä. Vuosaaren urheilutalo on näköetäisyydellä. Lähialueilla voi nauttia kauniista kävelyreiteistä ja uimarannoista.


Toiminnan perustana on asukaslähtöinen, kuntoutumista edistävä, voimavaroja ylläpitävä ja kehittävä työote. Henkilökunta muodostuu moniammatillisesta tiimistä. Tuttu kotihoidon lääkäri käy talossa joka toinen viikko.

Talossa toteutetaan joka päivä viriketoimintaa sekä henkilökunnan että asukkaiden toimesta. Esim. yhteiset taukojumpat palvelutalon ala-aulassa päivittäin ovat hyvin suosittuja. Läheisen päiväkodin lapset ovat odotettuja vieraita ryhmäkodissa ja yhteistyö onkin säännöllistä ja antoisaa. Hanna-kodissa jokaisen asukkaan on mahdollista seurata asukas-tv:stä päivittäisiä tapahtumia ja muita talon asioita.

Hanna-kodin esite (www)
Hanna-kodin esite
263 kb, päivitetty 22.7.2013


Laulutuokio

Palvelutalo Hanna-koti
Tyynylaavantie 19
00980 Helsinki

Puhelinnumerot:
Aluejohtaja
0207 429 877

Ryhmäkoti Merikukka 24 h
(0400) 858 060

Palveluasuminen 24 h
(0400) 950 855
Hanna-koti ulkoa


Palveluasuntojen koot vaihtelevat 34,5 - 53,5 m2. Kaikissa asunnoissa on tilavat wc ja suihkutilat, lasitettu parveke, jääkaappi-pakastin ja turvaliesi sekä lisäksi turvapuhelin, jota päivystää oma henkilökunta.
Ryhmäkoti Merikukassa asukkailla on oma huone ja omat huonekalut. Ryhmäkodissa on viihtyisä ruokailutila ja kaksi oleskelutilaa.

Talossa on viihtyisä ruokasali, yhteiskerhotila, sauna, pesutupa, liikuntatila, viherhuone ja seurustelutilat. Blue Service Partners Oy tuottaa asukkaille ruokapalvelut alakerran ravintolassa.